Elmarad a budapesti Nick Cave & The Bad Seeds koncert, az egész 2021-es európai turnéját lemondta a zenekar

2020. december 7. – 13:35

frissítve

Elmarad a budapesti Nick Cave & The Bad Seeds koncert, az egész 2021-es európai turnéját lemondta a zenekar
Nick Cave and the Bad Seeds a Papp László Budapest Sportarénában 2018. június 21-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Másolás

Vágólapra másolva

A Nick Cave & The Bad Seeds idén nyáron lépett volna fel eredetileg Budapesten, ám azt már márciusban lemondta a zenekar. Majd úgy volt, hogy egy európai turné miatt mégis eljutnak Budapestre: 2021. május 13-ára írták ki a budapesti koncertet, de sajnos ez sem fog összejönni.

A zenekar most egy Facebook-posztban jelentette be, hogy az egész európai turnét lefújják a koronavírus miatt, így értelemszerűen a budapesti koncert is elmarad. A zenekar a posztban hozzáteszi, remélik, hogy jövőre jobb hírekkel jelentkezhetnek.

A Hvg.hu hozzáteszi, hogy a magyarországi koncertet szervező Concerto Music a Facebook-eseménynél azt írta, meglepetéssel értesültek róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid-19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is. Hozzáteszik:

Felkészülünk az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerünk, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeg arra a számlára kerül visszafordításra, amelyről a vásárlás történt, előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek nincs teendője. Az eladott jegyek nagy száma miatt szíves türelmüket kérjük, előre láthatólag január 31-ig végzünk a procedúrával.”

A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton lehet visszaváltani. Ha az adott iroda nincs nyitva, akkor a jegy másolatát emailben elküldve kell jelezni az igényt a ticketportal@ticketportal.hu címen, legkésőbb 2021. január 15-ig.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!