Törőcsik Mari többé nem áll színpadra

2020. november 14. – 13:55

Másolás

Vágólapra másolva

A magyar-osztrák határnál, Velemben él ma a 84 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki nemrég a Best magazinnak adott interjút, és amiből kiderült: a gyerekei tartják életben, értük él.

A színháztól már elbúcsúztam. Sokáig reménykedtem abban, hogy játszani fogok még a Nemzetiben. Hát nem. Vége. Befejeztem. Ez is elmúlt, mint sok minden más. De ami volt, annak így vagy úgy nyoma marad. Szerettem nagyon, ha megtapsoltak. De vigyáznom kell, nehogy hörghurutot kapjak. A tüdőgyulladás nekem a véget jelentené.

A színésznő hozzátette, filmben és színpadon sokszor meghalt már, a valóságban pedig már volt klinikai halott, de visszatért ebből az állapotból. „Még itt vagyok, mert még mindig azt mondom: élni jó! Még akkor is, ha olykor szörnyű nehéz” – idézte a Bors Törőcsiket. Az elmúlt években a színésznő többször is kórházban volt, a hírek szerint hol köhögőrohammal, hol más rosszulléttel került be.

A Telex legfrissebb híreiért ide kattintson! »»»»»»»»»

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!