Friderikusz Sándor novemberben visszatér az RTL Klubra

2020. október 15. – 14:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Életünk története – sztárpárok jövőutazása címmel indít műsort az RTL Klub novemberben: a talk show-t Friderikusz Sándor vezeti majd. A műsorban adásonként két ismert ember vesz majd részt vendégként, köztük szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat – írja a hvg.hu az RTL Klub közleménye alapján.

„Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban, és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz, vagy legalább a megértéshez. […] Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással” – írják. A műsor egy adott pontján Friderikusz maszkmesterek segítségével, évtizedekkel öregítve viszi majd előre az időben a vendégeket. A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adás november elsején várható.

A műsorvezető utoljára 2015-2016-ban a TV2-n vezetett műsort Összezárva Friderikusz címmel, két éve pedig a MusicFM-en Friderikusz Vasárnap címmel ment műsora.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!