Rádióinterjú

RSS

Orbán arra kéri a szülőket, hogy ha tehetik, oltassák be az 5–11 éves gyerekeket

Még karácsony előtt jön az első, 130 ezer darabos vakcinaszállítmány. A rezsiharc örök, Európa határain egyre nagyobb a nyomás, de mit akarnak a németek? Pontról pontra, röviden összefoglaltuk Orbán Viktor szokásos pénteki rádiónyilatkozatát azoknak, akik lemaradtak róla.

Oltásról, migrációról, minimálbérről és egy hatéves brüsszeli harcáról beszélt Orbán Viktor a közrádióban

A kormány nem tud több embert meggyőzni, hogy oltassa be magát, ezért adták át a munkáltatóknak ezt a feladatot.

Orbán: Virágcsokrokkal, plüssmacikkal nem lehet megvédeni a határt

Pontról pontra, röviden összefoglaltuk a miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjúját azoknak, akik lemaradtak róla.

Orbán beszélt a nyugdíjprémiumról, az adó-visszatérítésről, a hadseregről és a járványról, de az előválasztásra nem reagált

Novemberben jön a nyugdíjprémium, egységesen nyolcvanezer forintot fizetnek, februárban pedig 1,9 millió ember fogja visszakapni az idén befizetett szja-t. A miniszterelnök nem vett tudomást az elmúlt hetek egyik legfontosabb belpolitikai eseményéről, az ellenzéki előválasztásról. Pontról pontra, röviden összefoglaltuk Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúját azoknak, akik lemaradtak róla.

Orbán: A kötelező oltást a magyar ember gyomra nem veszi be

A miniszterelnök szerint attól függ a negyedik hullám súlyossága, hogy mennyien oltatják be magukat. Már az idén 5,5 százalék fölé akarjuk emelni a gazdasági növekedést. Pontról pontra, röviden összefoglaltuk Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúját azoknak, akik lemaradtak róla.

Volt német politikus magyarázta a közrádión, miért szégyen és szemérmetlenség Orbán Viktor megbuktatására szövetkezni

A kereszténydemokrata Hans Kaiser szerint Magyarország egy sikeresen irányított kultúrnemzet, ám az ellenzéknek csak az számít, hogy a miniszterelnök távozzon.

„Ismerős szöveg, körülbelül harminc éve halljuk” – az ellenzék reagált az Orbán-interjúra

Ha vége a szokásos pénteki Orbán-interjúnak, akkor az ellenzéki reakciók sem váratnak magukra sokáig. Egy csokorba gyűjtöttük a legérdekesebb megszólalásokat.

Orbán Viktor: Egy hét múlva felállhat az újraindításért felelős operatív törzs

Mikor folytatódik a nyitás, lesz-e negyedik hullám, elégedett-e az oltási tempóval? Pontról pontra összefoglaltuk Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúját azoknak, akik lemaradtak róla.

Orbán: Aki akar, ma kaphat Pfizert, aztán csak hetek múlva

A kormányfő a péntek reggeli rádióinterjúban bejelentette: holnaptól újabb lazítások lesznek. Tegnap estig 3,934 millió embert oltottak be. Az érettségik után elkezdik oltani a 18 éveseket. a miniszterelnök szerint szamárság, hogy akik kínai vakcinát kaptak, azok nem utazhatnak.

„Mi ilyen vicces, miniszterelnök úr?” – az ellenzék reagált Orbán reggeli rádióinterjújára

Egy csokorba gyűjtöttük a legérdekesebb megszólalásokat.

Orbán: Rám is vár egy korsó sör

Pontról pontra, röviden összefoglaltuk Orbán Viktor szokásos pénteki rádióinterjúját azoknak, akik lemaradtak róla. Várhatóan szerdán vagy csütörtökön lesz meg a 4 millió beoltott, és akkor egy sor helyre bejuthatnak azok, akik már megkapták a védettségi igazolványukat.

Orbán: Április 19-én nyithatnak az iskolák

A tervek szerint április 10-ig beoltják a pedagógusokat. Hamarosan este 10-kor kezdődik csak a kijárási tilalom. Aggasztó adatokról, de felkészült védelemről beszélt a kormányfő, aki szerint Magyarországnak szabad nyara lehet, mert a nyugati mellett elég keleti vakcinája van, Brüsszelt okolta a lassú beszerzésekért.

Orbán: A jövő hét lesz a járvány legnehezebb hete

A miniszterelnök azt is elmondta, a később regisztráló idősebbeket előre veszik az oltási sorrendben.

A virágboltok csak kedden zárnak, a bölcsődék egyelőre nyitva maradhatnak

„Nem volt más választásunk”, indokolta a minden eddiginél nagyobb szigorításokat a miniszterelnök szokásos pénteki rádióinterjújában. A kínai vakcinától nem volt semmi baja, másnap bement dolgozni. Manfred Webernek is üzent a néppárti szakítás után.

Orbán Viktor: A kerti munkához szükséges boltok és a bölcsődék nyitva maradnak, a virágosok nőnapon kinyithatnak

A miniszterelnök a szokásos péntek reggeli rádiónyilatkozatában elismerte, hogy az oltásban összevisszaság van, feláll egy csoport, hogy megoldja a gondokat. Arról is beszélt, hogy akár 15-20 ezerre emelkedhet a kórházban ápolt koronavírus-fertőzöttek száma.