Mészáros András döntő nélkül lett a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka

2024. október 21. – 19:30

Másolás

Vágólapra másolva

Mészáros András színész lett a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka – írta meg a Blikk. A döntést azután hozta meg az RTL stábja, hogy Noszály Sándor múlt héten bejelentette, egészségi állapota miatt visszalép a versenytől, így nem lép ringbe a november 3-i döntőben.

„Be kell látni, hogy a döntőre már nem lett volna szép egy friss ellenfelet behozni, ezért úgy döntött a szakmai stáb, közösen a produkcióval, hogy döntő mérkőzés nélkül lesz az idei évad nehézsúlyú bajnoka Mészáros András. Ez a legegyszerűbb és legtisztességesebb megoldás” – jelentette be Kovács Kokó István, a műsor supervisora és szakkommentátora.

Friss bajnoki címével kapcsolatban Mészáros András azt mondta, „a sors kiszedte az ékkövet a koronámból, pontosabban az övemből. Ezt fel kell dolgozni, de ilyen a boksz, ilyen a sport, ettől függetlenül nagyon örülök a bajnoki övnek.”

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Noszály olyan videókat tett közzé közösségi felületein, amelyeken zavartnak tűnt, emiatt már a Sztárbox szakkommentátora is aggódott miatta. Noszály a hírek szerint bipoláris zavarban szenved.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!