Hátborzongató és bizarr lesz a Longlegs rendezőjének új, majmos horrorja

2024. október 16. – 15:08

Hátborzongató és bizarr lesz a Longlegs rendezőjének új, majmos horrorja
Forrás: NEON

Másolás

Vágólapra másolva

Stephen King A majom című novellája alapján készült azonos című horror megkapta az első előzetesét, amiben Theo James néz szembe egy hátborzongató, démoni erőkkel rendelkező játékmajommal.

A filmet a Longlegs rendezője, Osgood Perkins jegyzi, a főszerepben pedig a már említett Theo James (A Fehér Lótusz) alakít majd egy ikerpárt, Halt és Billt. A filmben feltűnik majd Tatiana Maslany (She-Hulk), Elijah Wood (A Gyűrűk Ura), Laura Mennell (Batwoman), Christian Convery (Az agancsos fiú) és Sarah Levy (Schitt's Creek) is.

A sztori lényege, hogy amikor az ikertestvérek, Bill és Hal megtalálják apjuk régi majomjátékát a padláson, hátborzongató halálesetek sorozata veszi kezdetét. A testvérek úgy döntenek, hogy kidobják a játékot, és folytatják az életüket.

Az előzetesben feltűnik többek között egy égő babakocsi, egy nő, akinek lángra kap a feje és egy vért könnyező karakter is. A filmet a Neon fogja forgalmazni, miután a Marché du Film tavaly májusban licitháborút indított annak jogaiért. A majom 2025. február 21-én kerül majd a mozikba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!