A 84 éves Al Pacino memoárt írt, hogy a 16 hónapos fia akkor is megismerhesse, ha már nem lesz mellette

2024. október 15. – 15:16

Másolás

Vágólapra másolva

Al Pacino saját bevallása szerint az elmúlt időszakban különösen sokat gondolkodott az életéről. A 84 éves színész ennek gondolkodási folyamatnak a végén írta meg a memoárját, ami a Sonny Boy címet kapta. A színész ezt a becenevet még az édesanyjától kapta. Al Pacino a BBC-nek adott interjúban elárulta, hogy részben az motiválta az önéletrajzi könyv megírására, hogy tavaly megszületett negyedik gyermeke, Roman, aki jelenleg 16 hónapos.

A színész úgy érzi, hogy a memoár által a fiának lehetősége nyílik majd arra, hogy megismerje az édesapja élettörténetét, akkor is, ha ő már fizikailag nem tud majd mellette lenni.

Al Pacino sosem házasodott meg, Roman édesanyjával, Noor Alfallah filmproducerrel – aki több mint 50 évvel fiatalabb nála – sem élnek már együtt. A kisfiú nevelésében ugyanakkor mindketten aktívan részt vesznek, a színész elmondása szerint a mindennapokban leginkább online tartják a kapcsolatot.

Ezeket a virtuális találkozókat a színész nagyon élvezi, és bár nem a hagyományos értelemben ápolják a kapcsolatot, mégis különlegesnek tartja a közösen eltöltött időt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!