Matt Damon lehet Christopher Nolan következő filmjének főszereplője

2024. október 9. – 13:38

Másolás

Vágólapra másolva

Az Oppenheimer Oscar-díjas rendezőjének következő filmjéről végre kiderült néhány részlet. Christopher Nolan állítólag visszatér a Universal Pictureshöz, hogy elkészítse tizenharmadik játékfilmjét, Matt Damon pedig tárgyalásokat folytat a produkció főszerepéről.

A stúdió már ki is tűzött egy nyári premierdátumot 2026-ra: július 17-én mutathatják be a filmet, írja a Deadline. Ha a készítők tartják magukat a kitűzött dátumhoz, akkor a forgatás már jövőre elkezdődhet. A Universal még nem adott ki ezzel kapcsolatban közleményt.

A film cselekményéről egyelőre nem sokat tudni, de a Hollywood Reporter szerint egy apa-fia kapcsolatot bemutató filmről lehet szó. Az viszont biztos, hogy Nolan írja és rendezi a produkciót, és ismét a felesége, Emma Thomas lesz a producer.

Matt Damon számára ez lesz a harmadik alkalom, hogy együtt dolgozhat a rendezővel, az Oppenheimerben Leslie Groves tábornokot alakította, de a 2014-es Interstellarban is játszott egy kisebb, de annál fontosabb szerepet, ő alakította Mann professzort.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!