Király Viktor: Mondtam, hogy akkor most vagy rehab, vagy boksz

2024. október 7. – 21:23

Másolás

Vágólapra másolva

„Az az igazság, hogy egyetlen ok miatt jöttem a Sztárboxba: azért, hogy rendbe hozzam az életemet, ami sikerült. A szakadék szélén voltam. Alkoholproblémák, mindenféle problémák voltak” – mondta el Király Viktor a Sztárboxban játszott meccse után a Blikknek.

Az énekes arról beszélt a lapnak, hogy válságban, „feladós hangulatban” volt, és fogalma sem volt, hogy merre induljon az életével – ekkor kereste meg az RTL.

„Akkor mondtam, hogy akkor most összeszedem az életemet, és vagy rehab, vagy boksz”

– jelentette ki Király Viktor.

Az énekes azzal ment oda az edzőjéhez, hogy segítsen megváltoztatni az életét, ezt pedig a családja támogatásával sikerült is véghez vinnie. Király külön kiemelte a felesége szerepét. „Anita végig ott volt mellettem, mindennap támogatott lelkileg, és hagyott pihenni, ami nagy szó, mert van egy gyerekünk” – magyarázta.

Király szerint annyira sokat segített neki a boksz, hogy a vereséggel záruló meccse után sem fogja abbahagyni a sportot. Elmondása szerint az egyik függőségét egy sokkal egészségesebb másikra cserélte. Az énekes egyébként 110 kilogrammal kezdte a felkészülést, és 30 kilogrammot adott le, így középsúlyban szállhatott ringbe.

Ahogy írtuk, a Sztárbox eddigi talán leghiggadtabb bunyójában Király Viktor a szintén énekes Herceg Dáviddal mérkőzött meg. Bár Királynak voltak pontos ütései és remek elhajlásai is, Herceg azonban sokkal magabiztosabb volt, a második menet végére Király arcából már ömlött a vér, a gongszó előtt pedig meg is tántorodott. A meccsről bővebben itt írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!