Meghalt Christopher Ciccone, Madonna öccse

2024. október 7. – 05:11

Másolás

Vágólapra másolva

Meghalt Christopher Ciccone táncos és designer, Madonna öccse. Ciccone pénteken halt meg Michiganben, a 63 éves művész rákos volt.

Ciccone pályája összefonódott Madonnáéval, szerepelt például a Lucky Star klipjében, de fontos, vezetői szerepe volt a Blond Ambition és a The Girlie Show turnéban is. Christopher Ciccone Dolly Partonnak és Tony Bennettnek is rendezett klipeket.

Ciccone 2008-ban adta ki önéletrajzi könyvét (Life with My Sister Madonna), amiben sokat írt arról, hogy a feszültségekkel teli kapcsolata nővérével néha egy házasságra emlékeztetett.

Madonna az Instagramján azt írta, hogy öccse sokáig a legközelebbi ember volt számára. Madonna szerint nehéz leírni a kettejük közti köteléket, ami abból eredt, hogy mindketten mások voltak az elfogadott társadalmi normákhoz képest. „Megfogtuk egymás kezét, és áttáncoltuk magunkat a gyerekkorunkat jellemző őrületen. A tánc volt, ami összetartott minket. (…) Imádtam őt. Kivételes ízIése volt. És nagyon éles nyelve, amit ellenem is bevetett, de én mindig megbocsátottam neki” – írta Madonna.

Az előadó szerint egy ideig nem beszéltek egymással, de amikor kiderült, hogy Christopher beteg, újra felvették a kapcsolatot egymással. Madonna hozátette, örül, hogy testvére nem szenved többé.

Christopher Ciccone 2016-ban összeházasodott Ray Thacker brit színésszel, aki mellette volt haláláig.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!