Keanu Reeves profi autóversenyzőként debütált

2024. október 6. – 08:58

Másolás

Vágólapra másolva

A filmes akciójelenetei után élesben is megmutatta profi autóversenyzői tudását Keanu Reeves. A Matrix 60 éves sztárja a 25. helyen ért célba szombaton a híres Indianapolis Motor Speedwayen, számolt be a Guardian.

A motor- és autórajongásáról ismert Reeves a Toyota GR Kupán állt rajthoz Indianapolisban, ahol 35 autó közül a 31. helyre kvalifikálta magát. Először sikeresen elkerült egy első körös ütközést egy kanyarban, majd a 45 perces futam felénél egy kanyar kijáratánál megpördült, és ütközés nélkül a fűben állt meg az autójával. Ezután visszatért a pályára és folytatta a vezetést, jelezve, hogy nem sérült meg. Végül a 25. helyen ért célba.

Reevesnek volt már versenyzői tapasztalata, korábban részt vett a Toyota Grand Prix of Long Beach hírességek versenyén, amit 2009-ben megnyert.

Vasárnap egy második futamot is rendeznek, ott a 92-es számú BRZRKR autót vezeti majd, amellyel a The Book of Elsewhere című saját képregényét népszerűsíti, kedden pedig Los Angelesben részt vesz a Féktelenül (Speed) című filmje 30. évfordulós vetítésén a film másik sztárja, Sandra Bullock oldalán.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!