Eminem nagypapa lesz

2024. október 4. – 10:22

Másolás

Vágólapra másolva

Eminem (Marshall Bruce Mathers) csütörtöki klipjében jelentette be, hogy nagypapa lesz. A Temporary című számhoz készített videóból kiderült, hogy az amerikai rapper lánya, a 28 éves Hailie Jade az első gyerekét várja. Az ötperces videóklip végén Hailie átadott Eminemnek egy kék pólót, melynek hátoldalán a Grandpa (nagypapa) felirat volt olvasható – vette észre a CNN.

A zenész döbbenten nézte az ultrahangról készült képet, miközben Hailie mosolyogva és nevetve nézte apja reakcióját a hírre. A klipben Jade és Eminem gyerekkori házi videóinak montázsát láthattuk, ami össze lett fűzve Jade és férje, Evan McClintock nemrég tartott esküvőjének felvételeivel.

„Hailie Jade, azért írtam ezt a dalt, hogy segítsek megbirkózni az élettel, amikor én már nem leszek”

– rappelte Eminem a Jade-nek címzett dalban. Röviddel a klip megjelenése után Hailie Jade is posztolt az Instagram-oldalára. A közösségi oldalon közzétett fotósorozaton Jade férjével nézegette az ultrahangfotókat, a poszt alá Eminem lánya csak annyit írt, hogy 2025-re várható a gyerek. Jade és McClintock 2016 óta jár együtt. Eljegyzésüket 2023 februárjában jelentették be, májusban házasodtak.

Eminem 12. nagylemeze még júliusban debütált Death of Slim Shady (Coup de Grâce) címmel, melyen már a Temporary című dal is rajta volt. Az albumról akkor azt írtuk, hogy Eminem nemcsak az alteregóját, hanem kicsit a saját karrierjét is temeti az új lemezével. A többszörös Grammy-díjas rapper októberben lesz 52 éves, és három gyereke van.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!