Kate Winslet és Alexander Skarsgård a Puskinban moziztak

2024. október 3. – 07:06

Másolás

Vágólapra másolva

Kate Winslet és Alexander Skarsgård együtt moziztak Budapesten. A két színész legutóbbi filmjük, a LEE stábvetítésén vett részt szombaton a Puskin Art Moziban – erről a mozi posztolt Facebook-oldalán. A mozi egyik munkatársával közös fotót is készítettek.

A LEE című életrajzi film a modellből lett fotóriporter, Lee Millerről szól, aki végigfotózta St. Malo ostromát, Párizs felszabadítását, és tudósított a koncentrációs táborokból is. Ellen Kuras filmje azt az életszakaszt dolgozza fel, amikor Lee amerikai haditudósítóként a második világháborús sebesülteket gondozó ápolónőkről készített portréképeket a brit Vogue-nak, majd a D-nap után Európába utazott, ahol a fronton dolgozó nőkkel szemben támasztott bürokratikus akadályokat leküzdve tudósított. Lee Miller emellett dokumentálta az elzászi csatát, a buchenwaldi és dachaui koncentrációs táborok borzalmas körülményeit, valamint Bárdossy László magyar miniszterelnök kivégzését is.

Az elmúlt időszakban több ismert sztár is megfordult Budapesten, Morgan Freeman a Déryné étteremben vacsorázott, Uma Thurman pedig a Flex Gymben gyúrt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!