Egy texasi férfi másfél millió forintnak megfelelő összegért vett egy Taylor Swift által aláírt gitárt, hogy aztán ripityára törje

2024. október 1. – 11:45

Másolás

Vágólapra másolva

Egy texasi férfi nem kevesebb, mint 4 ezer dollárt, vagyis mostani árfolyamon közel 1,5 millió forintnyi összeget fizetett egy aláírt Taylor Swift gitárért egy aukción, majd azonnal kalapáccsal darabokra törte, írja az Independent.

A bizarr sztori Waxahachie városában esett meg, egy jótékonysági eseményen, amelynek a bevételéből az agrárképzést támogatták A férfi kalapácsolását hangos üdvrivalgás követte, a közönség éljenezni kezdett, mikor a Swift-gitár darabokra hullott. A gitár egyike volt annak a sok aukcióra bocsátott tárgynak, amit elárvereztek az eseményen. Lehetett még nyerni vadászutat és koncertjegyeket.

Az eset hátterében politikai indulatok is állhatnak, mivel Taylor Swift nemrégiben Kamala Harris elnökjelöltet támogatta, ami nem aratott osztatlan sikert a Trump-pártiak körében. Trump egy posztban élesen bírálta az énekesnőt, sőt, egyenesen kijelentette, hogy gyűlöli őt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!