Visszatérnek a TV2-re a Kőgazdag fiatalok

2024. október 1. – 15:12

Másolás

Vágólapra másolva

Október 14-től új évad indul a TV2-n a Kőgazdag fiatalokból, amelynek első évadáról azt írtuk, hogy visszahozta a kőkorszakot a tévébe. A realityben a címben szereplő gazdag fiatalok mindennapjait követhetik végig a nézők a Lamborghini-vásárlástól az olyan házibulik szervezéséig, ahova nem lehet két millió forintnál olcsóbb szettekben belépni.

Az idei évadban visszatér többek között az említett buli szervezője, az érthetetlen beszédű PSG Ogli, és öt másik szereplő, kimarad azonban az autógyűjtő Herceg Csabi és párja, Letícia. Csatlakozik helyettük egy új szereplő, Szanyi Vanda, aki a TV2 közleménye szerint „külföldről rendelte briliánsgyűrűjét, és épp az álomesküvőjére készül”.

A Kőgazdag fiatalok egyébként eleinte kifejezetten népszerű volt, annak ellenére, hogy nehéz megmondani, mi is ez a műsor tulajdonképpen. „Rendes valóságshow-nak baromi gyenge, trash realitynek hiteltelen, bűnös élvezetnek meg egyáltalán nem szórakoztató” – írtuk korábban. Azt viszont nem lehet elvitatni, hogy a műsor rövid időre adott egy új celebet az országnak Papaszita személyében, aki PSG Ogli testőreként szerepelt a realityben, aztán polgári nevén a rendőrség körözési listáján.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!