Két Las Vegas-i rádió is letiltotta a Green Dayt, miután Billie Joe Armstrong szarfészeknek nevezte a várost

2024. szeptember 30. – 20:51

Másolás

Vágólapra másolva

Két Las Vegas-i rádió is letiltotta műsoráról a Green Dayt, miután Billie Joe Armstrong „szarfészeknek” nevezte az amerikai kaszinóvárost – írja a Variety.

Az együttes frontembere San Franciscóban tartott koncertjén, két szám között tette a felháborodást keltő kijelentését. Az oaklandi születésű Armstrong az Oakland Athletics baseballcsapat tulajdonosát, John Fishert kritizálta, aki nemrég úgy döntött, Las Vegasba költözteti a csapatot.

„Nem tűrjük el ezt a szarságot olyan emberektől, mint a kibaszott John Fisher. Utálom Las Vegast”

– mondta Armstrong, majd hozzátette, Las Vegas „a legrosszabb szarfészek Amerikában”.

Billie Joe kirohanására két Las Vegas-i rádióállomás is reagált: a KOMP 92.3 Instagram-oldalán posztolt arról, hogy a zenekar összes számát kiveszik a rotációjukból. „Nem mi vagyunk, Billie... te vagy az” – írja a #vegas4ever hashtaggel ellátott képaláírás, utalva a frontember szarfészkezős kijelentésére.

Egy másik vegasi állomás, az X107.5 is csatlakozott: a rádió honlapja szerint azonnali hatállyal kitiltják a Green Dayt, mivel nem tűrik, hogy Armstrong így beszéljen a városukról. A zenekar egyelőre nem reagált az esetre.

Az 52 éves frontember nemrég egyébként arról posztolt videót az Instagramon, ahogy megrongálja az Oakland Athletics logóját: zöld festékkel egy „B”-t írt a logón lévő A betűre.

A lassan negyvenéves Green Day még januárban jelentette meg tizennegyedik nagylemezét – a punkzenekar életművéről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!