Már forog a Wednesday második évada: Jenna Ortega és Emma Myers hatalmasat bulizott Dublinban

2024. szeptember 19. – 17:00

Másolás

Vágólapra másolva

Jenna Ortega és Emma Myers Chapell Roan koncertjén bulizott Dublinban, írja a New Musical Express. A Wednesday második évadának forgatása nemrég kezdődött el, de a rajongók már rá is találtak a színésznőkre, akik a 3Olympia színház egyik páholyában élvezték a koncertet.

A forgatásnak köszönhetően az utóbbi időben a szokásosnál több hírességet is el lehet csípni Írországban, Steve Buscemit például nemrég egy halpiacon láthatták a rajongók Dublin déli részén. Buscemi Barry Dortként csatlakozik a stábhoz, ő lesz a második évadban a Nevermore Akadémia új igazgatója. A sorozat forgatási helyszínét Romániából Írországba helyezték át, az új évad várhatóan jövő év elején érkezik a Netflixre.

A sorozat rendezője, Tim Burton egy korábbi interjújában elmondta, hogy a sorozat elsöprő sikere miatt nem ment nyugdíjba. A Wednesday egyébként óriási sikert hozott a Netflixnek, a nézettsége a Stranger Things-t is meghaladta. Hogy miért tudott elképesztően rövid idő alatt ilyen sikeressé válni a Wednesday, ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!