A Barbie után a Matchboxokról csinál filmet a Mattel John Cenával a főszerepben

2024. szeptember 18. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Egy ideje tudjuk már, hogy a Skydance és a Mattel élőszereplős Matchbox-filmen dolgozik a Barbie óriási sikere után. A Hollywood Reporter szerint most meg is lett az első színész a filmhez, aki nem más, mint John Cena, azt azonban még homály fedi, hogy a pankrátorból színésszé avanzsált Cena kit alakít majd a filmben.

A legutóbbi információk szerint az Apple által forgalmazott filmet Sam Hargrave rendezi, aki korábban a Tyler Rake: A kimenekítésért is felelt, a forgatókönyvet pedig David Coggeshall és Jonathan Tropper írják majd. A Skydance-től David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger jönnek producerként, Robbie Brenner pedig a Mattelt képviseli a producergárdában. A film pontos cselekménye és fókusza egyelőre ismeretlen, és azt sem tisztázták, hogy miképp viszik képernyőre a Matchbox-univerzumot.

A Matchboxot 1953-ban alapították, a Barbie-t is tulajdonoló Mattel pedig 1997-ben szerezte meg a brandet, miközben másik saját márkájukkal, a Hot Wheelsszel már próbálták uralni a játékpiacot. Mint a Screen Rant írja, Hollywood régi álma volt már egy Matchbox-film kiadása, aminek sorsa végre körvonalazódni látszik, John Cena szerepeltetését látva pedig nem kizárt, hogy a Barbie macsó akciófilmes párjáról lesz szó. A lap szerint ezzel párhuzamosan egy Hot Wheels-film is készülőben van, amit JJ Abrams Bad Robot nevű filmes cége gyárt.

A Matchbox-film egy újabb darab a hamarosan érkező, Skydance és az Apple által gyártott filmek sorában, náluk jelenik meg a Miles Teller és Anya Taylor-Joy főszerepében érkező The Gorge című kalandfilm, és a jövőben egy új Guy Ritchie-mozi is náluk debütál Natalie Portmannel és John Krasinksivel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!