Visszatér minden idők egyik legirritálóbb játéka

2024. szeptember 13. – 10:39

Másolás

Vágólapra másolva

2014 egyik váratlanul nagy sikersztorija volt a Flappy Bird, egy pofon egyszerű, cserébe dögnehéz telefonos játék, ami pont azzal keltette fel mindenki figyelmét, hogy mennyire lehetetlenül irritáló vele játszani. Most az IGN írja, hogy 10 év szünet után visszatér a Flappy Bird.

A játékért egy Dong Nguyen nevű vietnámi fejlesztő volt a felelős, aki hiába keresett rengeteg pénzt a váratlanul sikeres kis hobbi projektjével, annyira ráment az egészre a magánélete, hogy végül letörölte mindenhonnan és elérhetetlenné tette a Flappy Birdöt.

Az új kiadás októberben érkezhet a böngészőkre, 2025-re pedig androidos és iOS-es verziót is terveznek. A változás mindössze annyi, hogy az új, bővített kiadásért már nem Nguyen felel, hanem egy rakás elhivatott rajongó, akiknek sikerült megszerezniük a jogokat egy amerikai cégtől, akik még korábban szerezték még a vietnámi férfitól a játékot.

Az új Flappy Birdben az ígéretek szerint új játékmódok, online kihívások, fejlődési rendszer és karakterek is lesznek, viszont Nguyen semmilyen módon nem vett részt benne, sőt, a játék váratlan sikere majd eltűnése óta totálisan eltűnt az internetről is, és azóta sem adott életjelet magáról.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!