Ricky Martin-koncert lesz a Hősök terén

2024. augusztus 28. – 11:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ricky Martin lesz a sztárvendége idén a Napi Mázli Szuperkoncertnek, amelyet szeptember 21-én rendeznek meg a fővárosban, a Hősök terén – jelentette be Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója a programról szóló sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Ricky Martin mellett a fellépők között lesz még Metzker Viktória, Regán Lili és T. Danny is. Mager Andrea kiemelte: a koncert látogatói jó ügyet is támogathatnak, ha a helyszínen sorsjegyeket vásárolnak, mert az ebből befolyó összeget idén is teljes egészében az Ökumenikus Segélyszervezetnek adják, akik a hátrányos helyzetű családok felzárkózásán dolgoznak.

Mager elmondta, hogy a szuperkoncertek tízezreknek adnak évek óta regisztráció nélküli, ingyenes koncertélményt, amit idén újra a régi helyszínen, a Hősök terén élhet át a közönség. Tavaly mintegy ötvenezren vettek részt a Szoborparkban, online pedig mintegy tizenötezren követték a rendezvényt. Az idei koncerttel a Szerencsejáték Zrt. a tavasszal bevezetett új számsorsjátékát, a Napi Mázlit ünnepli, ezért az idei esemény a Napi Mázli Szuperkoncert nevet viseli.

A koncerthez kapcsolódó aktuális információkról a Szerencsejáték weboldalon, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain lehet tájékozódni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!