Megszűnik Puzsér Róbert műsora a Spirit FM-en

2024. augusztus 28. – 11:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Az ATV-Spirit FM cégcsoport úgy döntött, nem sugározza többé az Önkényes Mérvadó adásait. Különös élmény volt négy éven át ennyire szabadon gyártani oda politikai tárgyú rádióműsort, de kár tagadni, hogy ennek a rendszerhibának az elhárításával valami helyreállt az univerzumban” – jelentette be a Facebookon Puzsér Róbert publicista, a műsor eddigi műsorvezetője.

Puzsér Róbert korábban szintén a Facebookon jelentette be, hogy hosszabb szünetre vonul, csak néhány előadását tartja meg, és 2025 elején tervez visszatérni.

A publicista a június 9-i választás után az ATV-csoporthoz tartozó Spirit FM-en futó műsorában, Horváth Oszkárral együtt kritizálta az ATV-t, miután botrány lett abból, hogy Magyar Péter kivonult az ATV Egyenes beszéd című műsorából, miután a műsorvezető, Rónai Egon szembesítette azzal, hogy szerinte valótlan állításokat tett a csatornáról.

Puzsér ezt akkor úgy kommentálta, hogy „pont akkor történik, amikor éppen Magyar Péter megrendíti két olyan pártnak a pozícióját a politikai térben, amely két párt fájdalmasan közel áll az ATV-cégcsoporthoz, az egyik ilyen párt a DK, a másik ilyen párt a Fidesz.”

Cikkünk megjelenése után érkezett az ATV Csoport reakciója a műsor megszüntetésére:

Az Önkényes Mérvadó produkció és annak alkotói sokban hozzájárultak ahhoz, hogy a Spirit FM egy erős és sikeres rádióvá váljon.

Köszönjük az eddigi együttműködést és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban is a saját YouTube- csatornájukon!

Címlapkép: Végh László / Magyar Hang

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!