Többórás sorokról, slaggal orvosolt vízhiányról írnak a rajongók Boris Brejcha budaörsi reptéri koncertje után

2024. augusztus 25. – 14:59

Másolás

Vágólapra másolva
  • „Ennyit még sosem fizettem a sorban állásért és a szomjhalálért”
  • „Vállalhatatlan szervezés. Mi volt az elképzelés?”
  • „Felháborító ami itt folyt órákat kellet sorba állni a bejutáshoz majd órákat a pulthoz se egy pára kapu se egy napvédő sátor ahova lehetett volna menni a 40 fokba arról ne is beszéljük hogy egy fél literes víz 2.000 Ft volt undorító és elszomorító az egész!!!!”
  • „Borist leszámítva SEMMI pozitívumot nem lehet ide írni!”

Csak néhány hozzászólás a Supernova Techno nevű koncertszervező cég utolsó posztja alól, amit az egyik legismertebb német techno DJ, Boris Brejcha budaörsi repülőtéren rendezett koncertjének Facebook-eseményében tettek közzé. A poszt alatt nemcsak a beléptetésnél és az italpultoknál kialakult, egyesek szerint többórás sorokat kifogásolták, hanem azt is, hogy egy ponton állítólag el is fogyott a víz, így a hőségben akkor sem tudtak venni, ha sorra kerültek.

A koncert után a Telexnek is több jelenlévő írt arról, hogy botrányos volt a szervezés, és a legtöbben ugyanilyen állapotokról számoltak be. Egyik olvasónk azt írta, a problémák ott kezdődtek, hogy a hivatalosan 15 és 22 óra közé meghirdetett eseményre olyan jegyeket is eladtak, amelyekkel legkésőbb 17 óráig be kellett menni, a parkolásról és a beléptetésről viszont a szervezők csak 16 órakor tettek közzé infókat. Emiatt állítólag már a kapunál nagy tömeg alakult ki, 30-40 percet kellett várni a bejutásra is.

Ezután jött a következő megpróbáltatás, a helyszínre ugyanis vizet sem lehetett bevinni – ez egyébként annyira nem kirívó, kívülről általában csak fesztiválokon engednek be alkoholmentes italokat –, a pultoknál pedig egybehangzó állítások szerint akár két óráig is sorba kellett állni. Azt is többen szóvá tették, hogy ha sorra is kerültek, 2000 forintot kellett fizetniük egy félliteres vízért, és több olvasónk is arról írt, hogy ez az este folyamán el is fogyott, és egy ponton az italpultokat be is zárták.

A helyszínen így a beszámolók szerint egy darabig egyáltalán nem lehetett vízhez jutni, míg a mentősök ki nem húztak egy slagot, amiből vízhez juthattak azok, akik értesültek erről.

A szervezők a koncert előtt beígértek egy vízosztást is, de ez többek szerint sem valósult meg. A körülmények miatt többen azt írták, hiába érdekelte volna őket Boris Brejcha, inkább hazamentek, a végig maradók közül pedig sokan azt írták, hogy a távozásnál is káosz alakult ki. Egy olvasónk szerint a VIP-szektorban sem volt jobb a helyzet, ott is tömeg volt, és ott sem volt egyszerű folyadékhoz jutni. És ha mindez nem lett volna elég, állítólag Boris Brejcha is durván 40 perces késéssel kezdte a szettjét. Az eseménynél többen azt írták, a szervezés hiányosságai miatt bejelentést tesznek a fogyasztóvédelemnél.

Úgy tudjuk, a koncertet szervező Supernova Techno korábban is szervezett már Boris Brejcha-koncertet Magyarországra, és állítólag nem ez az első eset, hogy nem volt minden gördülékeny egy általuk szervezett eseményen. A tisztánlátás érdekében próbáltuk megkeresni a szervezőcéget, illetve annak tulajdonosát, Erdélyi Ferencet, de sem az emailes, sem az SMS-ben történt megkeresésünkre nem kaptunk választ, és telefonon sem tudtuk elérni Erdélyit. Amennyiben választ kapunk a szervezőktől, beszámolunk róla.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!