Bocsánatot kér a botrányos Boris Brejcha-koncert szervezője, vizsgálatot is indít

2024. augusztus 25. – 19:48

Másolás

Vágólapra másolva

Bocsánatot kért a Boris Brejcha szombati koncertjének szervezéséért felelős Supernova Techno Kft., miután a látogatók közül többen is botrányos szervezésről panaszkodtak vasárnap. A cég azt írja, belső vizsgálatot indítanak.

„A Supernova Techno Kft. bocsánatot kér a 2024. augusztus 24-ei, Budaörsi Reptéren megrendezett eseményen tapasztalt negatív élményekért” – írta a cég a Facebookon.

A legtöbben nemcsak a beléptetésnél és az italpultoknál kialakult, egyesek szerint többórás sorokat kifogásolták, hanem azt is, hogy egy ponton állítólag el is fogyott a víz, így a hőségben akkor sem tudtak venni, ha sorra kerültek. A helyszínen a beszámolók szerint egy darabig egyáltalán nem lehetett vízhez jutni, míg a mentősök ki nem húztak egy slagot, amiből vízhez juthattak azok, akik értesültek erről.

A koncert után a Telexnek is több jelenlévő írt arról, hogy botrányos volt a szervezés, és a legtöbben ugyanilyen állapotokról számoltak be. Egyik olvasónk azt írta, a problémák ott kezdődtek, hogy a hivatalosan 15 és 22 óra közé meghirdetett eseményre olyan jegyeket is eladtak, amelyekkel legkésőbb 17 óráig be kellett menni, a parkolásról és a beléptetésről viszont a szervezők csak 16 órakor tettek közzé infókat. Emiatt állítólag már a kapunál nagy tömeg alakult ki, 30-40 percet kellett várni a bejutásra is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!