Megszületett Justin Bieber és Hailey Bieber gyermeke

2024. augusztus 24. – 10:46

Megszületett Justin Bieber és Hailey Bieber gyermeke
Justin Bieber és Hailey Bieber a 64. Grammy-díjátadón Las Vegasban 2022. április 3-án – Fotó: Angela Weiss/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Megszületett Justin Bieber és Hailey Bieber gyermeke, jelentette be a házaspár péntek este egy Instagram-bejegyzésben. A fiú a Jack Blues Bieber nevet kapta, írja a USA Today.

Justin Bieber megosztott egy fotót, amin az édesanya keze és a baba lába látható. A bejegyzésből kiderül, hogy a kép már otthon készült.

A kanadai Justin Bieber és a modell Hailey Rhode Baldwin, akinek nagybátyja Alec Baldwin, 2018-ban házasodtak össze. Hailey idén májusban osztott meg egy képsorozatot, amin szintén esküvői ruhában látható. A képekből az is egyértelmű volt, hogy domborodik a hasa. Hailey Bieber akkor azt mondta: nem titkolta el a terhességét, de várandóssága hatodik hónapjáig nem domborodott a hasa.

A bulvársajtó már 2022 végén azt találgatta, hogy Hailey Bieber terhes lehet, de akkor még cáfolta az erről szóló hírt. A bulvársajtó akkor arra hivatkozott, hogy fel van puffadva a hasa – miközben úgy is rendkívül sovány volt –, amire Hailey elárulta, hogy egy „alma méretű ciszta” van a petefészkében.

Justin Bieber tavaly 200 millió dollárért (több mint 70 milliárd forint) eladta komplett zenei életműve közzétételi és felvételi jogait. Az üzlet 290 darab 2021 előtt publikált dalát érinti. Bieber nem sokkal később a teljes 2023-as világ körüli turnéját lemondta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!