Gyereket vár Hailey Bieber, Justin Bieber felesége a hetedik hónapban lehet

2024. május 10. – 04:35

Másolás

Vágólapra másolva

Gyereket vár Hailey Bieber modell, Justin Bieber énekes felesége – közölte férjével közös videóban csütörtök este az Instagramon. A TMZ amerikai bulvárlap úgy tudja: több mint hat hónapos terhes, vagyis a gyerek még a nyár végéig megszülethet.

A pár egy videót és egy képsorozatot osztott meg, amelyen Hailey esküvői ruhában látható. A képekből az is egyértelmű, hogy domborodik a hasa, az egyik képen az látható, ahogy a férje fotózza.

Az Instagram-posztjuk:

Hailey 1996-ban született Hailey Rhode Baldwin néven. Nagybátyja Alec Baldwin amerikai színész, akit néhány éve emberöléssel vádoltak meg, amiért forgatás közben elsült egy kezébe adott pisztoly, ami miatt meghalt egy ember. Hailey a 2010-es közepén lett befutott modell, 2018-ban házasodott össze Justin Bieber kanadai zenésszel.

A bulvársajtó már 2022 végén azt találgatta, hogy Hailey Bieber terhes lehet, de akkor még cáfolta az erről szóló hírt. A bulvársajtó akkor arra hivatkozott, hogy fel van puffadva a hasa – miközben úgy is rendkívül sovány volt – amire elárulta, hogy egy „alma méretű ciszta” van a petefészkében.

Férje, Justin Bieber tavaly 200 millió dollárért (több mint 70 milliárd forint) eladta komplett zenei életműve közzétételi és felvételi jogait. Az üzlet 290 darab 2021 előtt publikált dalát érinti. Bieber nem sokkal később a teljes 2023-as világ körüli turnéját lemondta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!