Jude Law is belépett a Csillagok háborújába

2024. augusztus 10. – 09:11

Másolás

Vágólapra másolva


Most hétvégén zajlik a Disney (és vele az összes csatolt része) éves nagy bemutatója, a D23, amire igyekeznek mindig valami nagy, vagy legalábbis nagyobb bejelentést, előzetest, bármit tartogatni.

Idén két ilyen nagyobb dobásuk volt több kisebb mellett, az egyik, hogy befutott a december 3-án érkező új Csillagok háborúja-sorozat, a Skeleton Crew első előzetese, amiben Jude Law is felbukkan. A sztoriról továbbra sem túl sokat tudni, annyi biztos, hogy egy klasszikus felnövéstörténet lesz kalandfilmbe csomagolva, amikből a 80-as években elég sok (jó) készült. Szóval nagyjából a Kincsvadászok hangulatára kell számítani, az első előzetes után is ez jutott eszébe mindenkinek. A sorozatot a három Tom Holland-os Pókember-filmet rendező Jon Watts jegyzi majd.

Bemutatták a 2016-os animációs sikerfilm, a Moana (magyarul valamiért Vaiana) második részének rendes előzetesét, természetesen Auliʻi Cravalho és Dwayne Johnson lesz a két főszereplő hangja ezúttal is eredetiben. Bemutató (Amerikában) november 27-én.

A többi bejelentésről címszavakban:

  • Dwayne Johnson és a Disney csinálnak egy monster truckos filmet.
  • Az Avatar 3 Fire and Ash – Tűz és Hamu címmel jön majd 2025. december 19-én.
  • Jön az első Pixar-sorozat, a Win or Lose.
  • A Toy Story 5-öt a WALL-E-t, a Némó nyomában és a folytatást is író-rendezőAndrew Stanton írja és rendezi majd, a film valamikor 2026 nyarán érkezik.
  • A Pixar már dolgozik A Hihetetlen család harmadik részén.
  • Bemutattak pár képkockát az Andor második évadából és A Mandalóri és Grogu filmből is.

Minden más egyéb itt böngészhető.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!