Különösebb hírverés nélkül jelent meg Marilyn Manson új dala

2024. augusztus 2. – 14:11

Másolás

Vágólapra másolva

A bántalmazás miatt elítélt Marilyn Manson (polgári nevén Brian Warner) új számmal jelentkezett As Sick As The Secrets Within címmel. Az énekes a 2020-as We Are Chaos című lemeze óta nem adott ki zenét – írja Blabbermouth. A dal az első megjelenése, mióta leszerződött a Nuclear Blast kiadóval.

A lap szerint Manson már dolgozik a következő albumán, és augusztus 2-án kezdi a Five Finger Death Punch-csal közös amerikai turnéját Pennsylvaniában. Mansonnak az elmúlt években egy sor bírósági tárgyalása volt. Evan Rachel Wood, a Westworldből ismert színésznő és több más nő is arról vallott, hogy a botrányos rocksztár fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is kihasználta, zaklatta őket. A botrányt Wood (azóta törölt) Instagram-posztja indította el, amelyben arról írt, hogy Manson éveken át manipulálta, alárendelt szerepbe kényszerítette, átmosta az agyát, de ezt most megelégelte.

Legutóbb azért ítélték el, mert egy 2019-es, gilfordi koncertjén bántalmazott egy Susan Fountain nevű videóst. Az énekes először leköpte a koncertjét a színpad széléről rögzítő fotográfust, nem sokkal később pedig visszament, letérdelt, befogta az egyik orrlyukát, a másikból pedig „jelentős mennyiségű” fikát fújt rá.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!