Majka reagált arra, hogy Azahriah reagált Majkára a Puzsér–Ábrahám-ügyben: Pont szarok a NER-re!

2024. július 25. – 04:36

Másolás

Vágólapra másolva

Reagálások reagálások hátán a Puzsér–Ábrahám-ügyben, most épp Majka reagált, pontosabban viszontreagált Azahriah reagálására, de nézzük, mi is történt:

„Bár ehhez némi intelligencia is kellene. Bár az neki sose volt, hiszen mindig helyezkedésben és érdekei pénzre váltásában volt tehetséges. És ha mással nem is, ezzel tökéletesen illeszkedik a NER-hez és amit képviselnek” – írta a rapperről Azahriah.

És itt jön akkor a viszontreagálás Majkától, aki először hosszan sorolja, hogyan védte meg Azahriah-t a Toi Toi vécés balhéja után, ő volt, aki elismerte a munkáját, míg mások csak irigykedtek rá, mindig is elismerően nyilatkozott róla, majd így folytatja:

„Egyáltalán nem kell viszont szeretni valakit, mégis rettentő rosszul esik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó.”

Majka azt sem érti, hogy miként kerül ide a NER:

„Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással. Kedves Azi!! Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval.”

A poszt végén sajnos a maga részéről lezárja a vitát, pontosabban elvágja annak fonalát: „És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam.” Folyt. köv!

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!