Azahriah szerint nem a legelegánsabb módon reagált a színpadon a technikai problémára Szerbiában

2024. július 17. – 14:07

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem gondolom azt, hogy ez a publikumra tartozik, de mivel a színpadon volt ez a technikai malőr Szerbiában, és a nézőknek átjött, mert átadtam azt, hogy probléma van, az nem a legelegánsabb módon történt meg”

– mondta Instagram-sztoriban szerdán Azahriah, arra reagálva, ami az újvidéki Exit fesztiválon történt. A múlt pénteki koncertet technikai probléma miatt kellett félbeszakítani, nem volt jól beállítva a gitárja, ezért Azahriah a nagyszínpadon bemondta a mikrofonba, hogy akármennyire is próbálkozik a stábja, „sikerült balfaszokat felvenni a menedzsmentbe”.

Azahriah a szerdán posztolt Insta-sztorijában azt mondta, a koncerten annyi történt, hogy ő tényleg elhitte, hogy nincs más lehetőség a probléma megoldására, minthogy nekiáll azt megcsinálni, úgy, hogy egyébként nem „line 6 szakértő”.

„Annak ellenére, hogy nem volt a legelegánsabb, kurva nagy tanulságok voltak benne, mert már van tíz dolog, amit fogok tudni csinálni akkor, ha hasonló probléma történik”

– mondta. Azahriah egyébként korábban tripla koncertet adott a Puskás Arénában, amit kétmilliárdos bevétellel, nettó 1,4 milliárd forint kiadással és 600 milliós nyereséggel zárt. Jelenleg ő a legnépszerűbb hazai előadó, számait 80 milliószor streamelték tavaly, szeptember közepén pedig európai turnéra indul, fellép majd Bécsben, Prágában, Londonban, Párizsban és Barcelonában is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!