Gundel Takács Gábor lesz az RTL-es BL-közvetítések vezető arca

2024. július 12. – 12:06

Másolás

Vágólapra másolva

Összeállt az RTL Magyarország BL-közvetítő csapata, a műsorvezetők mellett bemutatkoztak a szakértők és a kommentátorok is – jelentette be közleményében a csatorna. A kommentátori csapat élére Gundel Takács Gábor került, és rajta kívül is többéves, évtizedes BL-múlttal rendelkező szakemberek vesznek részt a mérkőzések tolmácsolásában.

A stúdióban három egykori BL-szereplő futballista, illetve olyan jelenleg is a labdarúgásban tevékenykedő szakértők garantálják a szakmaiságot, mint például az angol első osztályban szereplő Brightonnak dolgozó Mészáros Ábel, akinek az elemzéseivel a Telexen is rendszeresen találkozhatnak az olvasók.

Az RTL Magyarország leginkább az RTL+ streaming csatornán közvetít majd meccseket, ahol a következő tíz hónapban összesen 192 mérkőzést nézhetnek majd meg az érdeklődők, mindet magyar kommentárral. „Már az augusztus 14-i európai Szuperkupa-döntőn is megújult stúdióval és kiemelkedő szakmai stábbal várjuk a szurkolókat” – mondta a közlemény szerint Szabó Balázs, az RTL Magyarország tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese.

Úgy tudjuk, hogy az RTL Magyarország az anyacsatornára csak a döntőt tervezi, egyébként heti egy meccs lesz látható az RTL Három műsorán, a meccsek legnagyobb részét pedig az RTL+-ra terelik, aminek viszont szeptembertől emelkedni fog az előfizetői díja.

Az RTL mellett a Sport TV-n továbbra is láthatók lesznek a BL-meccsek, a csatorna ősszel több mint 100 élő közvetítéssel tervez, valamint visszatér a csatornához szakérteni Bognár György, a Paks vezetőedzője. A Sport TV Bajnokok Ligája-közvetítéssorozata augusztus 20-án, a főtáblára jutásról döntő playoff első
mérkőzéseivel kezdődik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!