Kijött a WandaVision spinoffjának előzetese, amiben Agatha rátalál Wanda holttestére

2024. július 9. – 11:07

Másolás

Vágólapra másolva

A Marvel egyik legjobb sorozatának tartott WandaVision spinoffja szinte havonta címet váltott amióta bejelentették, de most úgy néz ki, hogy révbe értek a készítők: megjelent az Agatha All Along első előzetese.

A Disney kvázi a koronavírus-járvány alatt megjelent WandaVisionnel indította be a Disney+ streamingplatformot, a sorozat hatalmas siker lett, ami nem csoda, tekintve, hogy majdnem annyi pénzt költöttek rá, mint a nagy mozis produkciókra. Hogy miért volt a WandaVision frissítő, új élmény a Marvel-univerzumon belül, arról ebben a cikkben írtunk bővebben.

Az Agatha All Along című spinoffban visszatér Kathryn Hahn Agatha Harknessként, a produkciót íróként Jac Schaeffer jegyzi, ő volt a WandaVision vezetője írója is. Az előzetesből kiderül, hogy Agathának egy fiatalabb, flegma boszorkány (Aubrey Plaza) segít megtörni az őt transzban tartó átkot, hogy aztán egy boszorkánycsapatot gründolva közös küldetésre induljanak.

Már szinte mém lett abból, hogy mielőtt a spinoff megkapta volna a végleges címét, legalább egy tucat munkacímet nyilvánosságra hoztak, a sorozatot hívták Agatha: House of Harkness-nek, Coven of Chaos-nak, Darkhold Diaries-nek is. Végül az Agatha All Along lett a befutó, ami az eredeti sorozat egyik rövid zenés betétjére utal.

Az Agatha All Alongot szeptember 19-én mutatják be a Disney+-on.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!