Szandi: Rossz döntés volt nem fellépnünk Szlovákiában, de nem tudtuk, miről szól a koncert

2024. június 24. – 04:58

Másolás

Vágólapra másolva

Visszautalta a pénzt Szandi annak az alapítványnak, amely Madaron szervezett le egy koncertet az énekesnővel. Mivel Szandi és férje, Bogdán Csaba úgy ítélték meg, hogy a koncerten kevesen vannak, nem léptek fel, csak a gázsit vették fel. Később többször jelezték: ha megkapják az adatokat, visszautalják a pénzt.

Mint aztán kiderült, a koncert bevételét egy Madaron élő mentálisan sérült anyának szerették volna felajánlani a szervezők. Az anya nehéz körülmények között neveli három gyerekét, akik közül kettő szintén beteg. Szandi most Facebook-posztjában azt írta, erről a közvetítőn keresztül előzetesen semmi információ nem hangzott el, „semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól”.

Az énekesnő végül az interneten találta meg az alapítvány vezetőjét, akivel beszélve kiderült, hogy „mind a ketten félre voltunk informálva” – írja az énekesnő. Szandi vasárnap meglátogatta a rászoruló családot, akikről azt írta, hogy nagyon rossz körülmények között élnek, ezért „nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény”.

„Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt, és elnézést kérünk azoktól, akiket ezzel megbántottunk”

– írta.

Szandi és férje korábban azt is elmondta, hogy lelkileg nagyon megviseli őket a botrány, amibe keverték őket. Szerintük szervezetlen volt a rendezvény, az énekesnő férje szerint a helyszínen – ami egy focipálya volt – nyolc ember lézengett, és további húsz a büfében, és őket nem tájékoztatták arról, hogy ez egy többfellépős jótékonysági rendezvény. Az énekesnő szerint 35 éves szakmai pályafutása alatt még soha nem fordult elő, hogy elment egy megbeszélt koncertre, de nem lépett fel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!