Harmadik évada is lesz a Sárkányok házának

2024. június 13. – 20:06

Másolás

Vágólapra másolva

Már a második évad premierje előtt döntés születette arról az HBO-nál, hogy harmadik évadot is forgatnak a Sárkányok háza című sorozatból, a Trónok harca előtörténetéből – számolt be a Hollywood Reporter.

Francesca Orsi, az HBO egyik ügyvezető alelnöke szerint az executive producerek, a szereplőgárda és stáb „új csúcsokat ért el a Sárkányok háza fenomenális második évadával”, ezért alig várják, hogy a harmadikat is elkészíthessék.

A kritikusok is elégedettek a második évaddal, amelynek jelenleg 88 százalékon áll az értékelése a Rotten Tomatoes-on. A sorozat új részei Magyarországon június 17-étől lesznek láthatók az HBO-n és a most már csak Max néven futó streamingfelületen. Aki addig is szeretne ízelítőt belőle, annak van egy jó hírünk, ugyanis már két trailert is kiadtak a második évadhoz.

A Sárkányok háza mellett 2025-ben érkezik egy másik Trónok harca-előzménysorozat is, A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címen, amelynek cselekménye a Sárkányok háza és a Trónok harca közötti időszakban játszódik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!