Sebestyén Balázs nélkül indult hétfőn a Balázsék

2024. június 10. – 06:52

Másolás

Vágólapra másolva

Elnézéskéréssel jelentkezett be hétfőn reggel a Rádió1 Balázsék c. műsorába Ráskó Eszter és Rákóczi Feri. „Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk” – kezdte Rákóczi a hétfő reggeli adásban, majd azzal folytatta, hogy Sebestyén szerinte nem ivott, mert mostanában nem szokott, később pedig kiderült, hogy úton van, érkezik a stúdióba előbb-utóbb. „Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – folytatta Rákóczi.

„Szerintem csak sír lent a kocsijában, hogy úristen, úristen, szerintem az történik, csak csak nem mer feljönni, mert nagyon beleélte magát valamibe” – így Ráskó, utalva arra, hogy Sebestyén Balázs előzőleg nyíltan kiállt korábban Vitézy mellett. A beszélgetés elég oldott hangulatban zajlott, háromnegyed hét után pár perccel Ráskó már azzal viccelődött, hogy „megvan Balázs, Karácsony Gergely tartja fogva egy biciklitárolóban, mert nyíltan szembe szállt vele politikailag.”

A két műsorvezető a választást egyébként nem kezdte el részletesen elemezni, mert Sebestyénre vártak, helyette elindították a reggeli játékukat, a fekete, fehér, igen, nemet, amibe egy Gábriel nevű férfi telefonált be. A nevén aztán percekig lamentáltak azzal, hogy micsoda csomag lehet ez a betelefonálónak, és hogy lehet valakit így hívni.

Sebestyén aztán hét óra nyolc perckor jelentkezett be a műsorba, így: „Jó reggelt, gyerekek, hét óra után nyolc perccel, itt vagyok, éjszaka forgattam, 11-re értem haza, és akkor belenéztem a választási műsorokba kicsit, ilyen éjfélig. Ötkor fölkeltem, megnéztem az eredményeket, visszafeküdtem, és hat óra 18 perckor fölébredtem” – magyarázta Sebetyén Balázs.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!