Beton.Hofi a Rajkó Cigányzenekarral lép fel az idei Szigeten

2024. június 4. – 19:49

Másolás

Vágólapra másolva

Augusztus 7–12. között rendezik idén a Sziget Fesztivált, és egyre több részletről tájékoztatnak a szervezők. Mint írták, a Nagyszínpad továbbra is azon hazai fellépőknek ad helyet, akik olyan egyedi koncertekkel készülnek a Szigetre, amik egyrészt az újdonság erejével hatnak a magyar közönségre, és egy nagy dobbantót jelenthetnek a nemzetközi hírnév felé is.

A sorban első itt Azahriah, aki hosszú idő óta az első olyan itthoni fellépő, aki a headliner előtti sávban kapott helyet. A nemrég koncerttörténelmet író zenész most a Sziget Nagyszínpad akár 60-70 ezresre duzzadó közönségét igyekszik meghódítani egy speciális show-val, ami tartogat újdonságot a Puskás Aréna közönségének is.

Rendhagyó programmal érkezik Beton.Hofi is a Szigetre, aki a világhírű Rajkó Cigányzenekarral kollaborál majd a színpadon. Ezúttal a teljes, 14 fős – hegedűművészeket, csellistát, nagybőgőst és cimbalmost is felvonultató – zenekar képviselteti magát a műsor egy részében, ahol a Beton.Hofi-dalok az ő hangszerelésükben szólalnak meg.

Az idén tízéves Margaret Island első nagyszínpados fellépésére egy összművészeti produkcióval készül. A koncert során vendégeik lesznek a Szegedi Kortárs Balett nemzetközileg is nagy sikert arató táncosai.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!