Nicki Minaj élőben közvetítette az Instagramon, hogy letartóztatták drogbirtoklásért Amszterdamban

2024. május 25. – 21:42

Másolás

Vágólapra másolva

Drogbirtoklás miatt tartóztatták le az amszterdami repülőtéren Nicki Minajt, aki Instagramon élőben közvetítette az egész folyamatot. Ez alapján előre megtekert füves cigiket találtak az egyik táskájában, ezek azonban állítólag a biztonsági őréhez tartoznak, nem hozzá. Minaj egy videót is közzétett Instagramon, ahol állítása szerint annak a gépnek a pilótájával beszélget, amelyikkel utazott volna, ebben arról van szó, hogy az összes táskáját át fogják kutatni.

A rapper helyi idő szerint 8-tól lépett volna fel szombat este Manchesterben, az azóta csúszó koncertet pedig a hely egyik menedzsere szerint meg is fogják tartani, állítólag helikopter várja Minajt a manchesteri reptéren.

A rapper hivatalos csatornáin nem elérhető, de ide kattintva elérhető élő közvetítésben feltehetően egy holland rendőr látható az amszterdami reptéren, amint azt mondja Minajnak, hogy drogbirtoklás miatt le van tartóztatva. Arra is rá akarja venni a nőt, hogy szálljon be az ott várakozó rendőrautóba, hogy elvihessék az öt percre lévő rendőrőrsre. Minaj eleinte nem akar beszállni, amíg nem hívnak neki egy ügyvédet, de végül kötélnek áll.

Ezután elkezd arról beszélni, hogy így nem fog odaérni a turnéja következő, manchesteri állomására. Erre azt mondják neki, hogy mindent meg fognak tenni, hogy a lehető leghamarabb odaérhessen. Minaj az élő közvetítés után egy videót is felvett, ezen már a rendőrautóban ül, és arról beszélget egy öltönyös férfivel – akire a gépe kapitányaként hivatkozik –, hogy a rendőrök azt mondták, az összes poggyászát ki kell szedni a repülőből.

A rapper erre megkérdezi, hogy miért nem túrták át a táskáit még azelőtt, hogy felkerültek volna a gépre, amire azt a választ kapja, hogy a bepakolás előtt csak egy gyors csekkolást csináltak, most viszont már mindent át akarnak nézni. Erre állítólag azért van szükség, mert Minaj végig filmezett, és nem hiszik el, hogy nincs nála még több drog. A rapper X-en (korábban Twitter) azt írta, hogy a táskáit a beleegyezése nélkül vitték el, illetve, hogy a kapitány azt akarta, hogy törölje az Instagramról azt a videót, amiben szerepel.

Azt is megpedzegette, hogy valakik szabotálni akarták a turnéját, és mindenki, aki részt vett a letartóztatásában, rengeteg pénzt kapott azért, hogy hátráltassa őt. Azt is hozzátette, hogy szerinte minden, amit tettek vele, illegális. A Manchester Evening News cikke szerint Minajnak helyi idő szerint 8 órakor kellett volna színpadra lépnie, de fél órával később még nem jelent meg a színpadon.

Ez amúgy nem is meglepő, mert Minaj utoljára nem sokkal délután 5 előtt posztolt, a holland rendőrség pedig helyi idő szerint fél 8-kor arról tájékoztatta a PA hírügynökséget, hogy Minaj továbbra is letartóztatásban van, és még folyik a vizsgálat. A BBC viszont helyi idő szerint 9 körül azt írta, a holland rendőrség megbírságolta és elengedte a rappert, aki a jelek szerint már úton van Manchesterbe, ahol a reptéren állítólag helikopter várja őt.

A cikket a megjelenés után frissítettük azzal, hogy Nicki Minajt elengedte a holland rendőrség.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!