Eleven végleg felnőtt: férjhez ment Millie Bobby Brown

2024. május 25. – 11:44

Eleven végleg felnőtt: férjhez ment Millie Bobby Brown
Fotó: Charly TRIBALLEAU / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Titokban összeházasodott egymással a Stranger Things sorozattal 12 évesen ismertté vált Mille Bobby Brown és Jon Bon Jovi modellként dolgozó fia, Jake Bongiovi, értesült a The Sun.

A ma már 20 éves Brown és a nála egy évvel idősebb Bongiovi esküvőjének pontos amerikai helyszíne nem derült ki, de a lap úgy tudja, az esemény meglehetősen meghitt és visszafogott volt, és azon jelen voltak a pár szülei is, köztük a zenész Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea Bongiovi is.

Brown és Bongiovi 2021 óta járnak együtt, először az Instagramon kezdtek ismerkedni, majd a barátságból szerelem lett. 2023 áprilisában Brown egy fekete-fehér fotót posztolva jelentette be az eljegyzésüket. A színésznő 19 éves volt ekkor.

A brit Millie Bobby Brown 2016-ban, a Netflixen bemutatott Stranger Things című sci-fi-sorozatban tűnt fel Eleven (a magyar fordításban Tizenegy és Tizi), a szuperképességekkel rendelkező fiús lány szerepében. A tinédzsert ezután számos szakmai díjra jelölték, köztük két Primetime Emmy-díjra legjobb női mellékszereplő drámasorozatban kategóriájában, illetve két Screen Actors Guild-díjra a legjobb színésznő televíziós drámasorozatban kategóriában.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!