A Disney lecserélte Hugh Jackman magyar szinkronhangját, ezúttal nem Sinkovits-Vitay András lesz Rozsomák

2024. május 23. – 12:04

Másolás

Vágólapra másolva

Nem Sinkovits-Vitay András lesz Hugh Jackman szinkronhangja a színész következő, a Deadpool & Rozsomák című filmjében, a hírt Sinkovits-Vitay is megerősítette a saját közösségimédia-oldalán, vette észre a 24.hu.

A lap szerint mindez már az egy hónapja megjelent előzeteséből is kiderült, és már akkor is lázadoztak a hozzászólók a kommentszekcióban, a Magyarszinkron.hu Facebook-oldal pedig egy, a színésznek címzett posztot is szentelt a kérdésnek:

„Kérjük, nyugtass meg minden X-Men és Farkas rajongót, hogy Te leszel a hangja Rozsomáknak az új Deadpool-film végleges szinkronjában?”

A magyar színész most azt írta, az elmúlt 24 évben összesen 8 alkalommal szinkronizálta Hugh Jackmant különböző képregényfilmekben, valamint egyszer a „közös karakterüket” rajzfilmes formában is. Az új film előzetesét szervezési okokból nem tudta elvállalni, mert aznap a 21. Klasszikus Erdélyi Magyar Irodalom Kárpát-medencei Prózafelolvasó Versenyre hívták meg díszvendégként, amit már korábban elfogadott, így azt nem ő szinkronizálta.

„Legnagyobb meglepetésére” viszont magára a filmre is castingot kért a megrendelő, amin ő részt is vett, de három hét után azt az információt kapta: „a Disney (?) úgy döntött, hogy nem tart igényt a hangomra”, írta, majd megköszönte azt a sok szeretetet, amit az elmúlt hetekben a rajongóktól kapott, akik most petíció indítását javasolják.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!