Quentin Tarantino tovább gondolkodik, mi legyen az utolsó filmje

2024. április 18. – 10:29

Másolás

Vágólapra másolva

Úgy tűnik, Quentin Tarantino mégsem forgatja le The Movie Critic (A filmkritikus) című filmtervét, ami a rendező tizedik, egyben utolsó projektje lett volna, írja a Deadline.

A lap csütörtökön számolt be arról, hogy egy Tarantinóhoz közel álló névtelen forrás megerősítette a hírt, és elárulta, hogy Tarantino „egyszerűen meggondolta magát”, és mégsem The Movie Critic-et szeretné megcsinálni, inkább „visszamegy a tervezőasztalhoz, hogy kitalálja, helyette mi legyen az utolsó filmje”.

A 61 éves rendező jó ideje ígéri, hogy tizedik leforgatott filmje után visszavonul, mert szerinte egy rendező sem képes a szokásos minőséget hozni, ha elhagyta ezt a kort. Korábban arról beszélt, hogy a Kill Bill két részét egy filmnek tekinti, első projektjét, a soha be nem mutatott My Best Friend’s Birthday (A legjobb barátom születésnapja) című amatőr filmet pedig nem számolja bele az összesítésbe.

A The Movie Critic-kel kapcsolatos hírek alapján egy ideig úgy tűnt, hogy a hetvenes évekbeli női filmkritikusról szólt volna. Később viszont kiderült, hogy Tarantinót tinédzserkori munkája ihlette az ötlet kidolgozásában, amikor pornómagazinokat pakolt egy automatába, így az egyik pornóújság filmes rovatának szerzője állt volna a filmje középpontjában.

A film forgatókönyve már készen volt, és a kiszivárgott hírek szerint a Volt egyszer egy… Hollywood után Brad Pitt ebben is fontos szerepet kapott volna.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!