A 91 éves Vitray biztos benne, hogy a friss házassága az utolsó, nem lesz több felesége

2024. április 3. – 09:21

Másolás

Vágólapra másolva

Vitray Tamás teljesen biztos benne, hogy újabb házassága már nem lesz, vagyis a negyedik felesége az utolsó – mondta a televíziós műsorvezető a Blikknek.

Vitray Tamás idén februárban, 91 évesen kötött házasságot a filmszakmában dolgozó Ivens Évával. Vitray először 2022-ben beszélt arról, hogy távkapcsolatban élnek, mert a nőt Svájchoz köti a munkája. Vitray és felesége jelenleg szomszédok, ám ha kész lesznek a nő lakásának felújításával, a tervek szerint összeköltöznek.

Vitray a Blikknek adott interjújában arról beszélt, hogy egész életében nehezen viselték el őt az emberek. „Én vállalom magamat, én megígérem, hogy jó leszek. Ezt mondom a választottamnak is. Aztán menet közben kiderülhet, hogy ő másként képzeli el, az ő nézetei a jóról másként szólnak... és akkor mit lehet tenni? Az ember azt mondja, veszem a kalapom, aztán majd meglátjuk, van-e folytatás” – mondta a tévés. Vitray hozzátette: mind a négyszer meggyőződésből állt az oltár elé, az előző házasságai sikertelensége ellenére pedig egyáltalán nem érezte azt, hogy negyedszerre se hozna jó döntést.

„Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva. Hát, innen van a béke” – mondta.

Vitray Tamás első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született. A második neje Földi Teri színésznő volt, a harmadik felesége pedig Kállay Bori színésznő. Vele 2019 novemberében jelentették be, hogy 32 év után válnak.

Vitray tavaly novemberben indított új műsort a YouTube-on. A dacos című Csak ülök… Csakazértis! a tévés legenda egyik legsikeresebb műsorát, a Csak ülök és mesélek-et támasztotta fel. Ez a hetvenes évek közepétől a nyolcvanas évek közepéig ment egy hosszabb kihagyással, és Vitray rövid, körülbelül negyedórás riportokban mutatott be benne embereket, akiket valamilyen okból érdekesnek talált. A műsor kritikájában azt írtuk, csak címében dacos, egyébként tökéletesen hozza a Csak ülök és mesélek műsorszerkezetét, tempóját és színvonalát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!