Hajnalonként bikinis lányokat hoztak fekete autók Diddy házához a szomszédja szerint

2024. március 26. – 10:33

Hajnalonként bikinis lányokat hoztak fekete autók Diddy házához a szomszédja szerint
Helyszínelők Diddy miami házánál 2024. március 25-én – Fotó: MEGA /GC Images / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Sean Combs, ismertebb nevén Diddy (korábban Puff Daddy) egyik közeli szomszédja Los Angelesben kedden arról mesélt a Daily Mailnek, hogy a házánál rendszeresen jelentek meg az éjszaka közepén nagy méretű fekete autók, amikből fürdőruhás lányok szálltak ki.

A Diddytől 5 percnyire lakó férfi a brit lapnak azután nyilatkozott, hogy a rapper két ingatlanjánál is hétfőn szövetségi ügynökök és a belbiztonsági minisztérium fegyveres kommandósai jelentek meg. Los Angelesben és Miamiban is házkutatást tartottak a híres producernél, aki többek között dolgozott együtt Notorious B.I.G.-vel és Usherrel is.

Diddyt a házkutatások közben nem látták az ingatlanok közelében, de később feltűnt egy privát reptéren Miamiban, ahol kihallgatták a helyi vámosok. Ugyanakkor a művész még mindig szabadlábon van, egyelőre nem tartóztatták le.

A belbiztonsági minisztérium rövid közleménye csak annyit árult el, hogy egy nyomozással összefüggésben végezték a házkutatásokat Diddy ingatlanjainál. Az NBC forrásai szerint a rappernél prostitúcióval, szexuális erőszakkal és kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt nyomozhatnak.

Még 2023 novemberében Diddy volt barátnője vádolta meg nemi erőszakkal és bántalmazással a rapper-producert. Ezt azonban Diddy máig tagadja, decemberben arról posztolt az X-re, hogy akik felhozták ellene a vádakat, azok csak egy „gyors fizetésnap” reményében tették ezt.

A mostani házkutatás ügyében is hasonló közleményt küldött a Daily Mailnek Diddy szóvivője, a rapper továbbra is határozottan tagadja az ellene felhozott vádakat, és azt állítja, hogy csak a pénzgyűjtés motiválja az őt támadó embereket.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!