Szövetségi ügynökök rohanták le Sean „Diddy” Combs két házát

2024. március 25. – 22:40

Másolás

Vágólapra másolva

Sean „Diddy” Combs (vagy ha valaki a kilencvenes évek óta nem követi a popkultúrát: Puff Daddy) két amerikai ingatlanánál is szövetségi ügynökök razziáztak hétfőn – írja az NBC.

A rapper-producer és mogul Combs Los Angeles-i és miami házát is kommandósok lepték el. Az egyenruhájukon a Department Of Homeland Security, azaz a Belbiztonsági Minisztérium felirata volt látható.

Az NBC úgy tudja, hogy a razziának köze lehet egy szexuális bűncselekmény utáni nyomozásnak. A tévé egyik forrása úgy tudja, hogy az ügyben négy tanút hallgattak ki egy olyan vádban, ami a prostitúció, szexuális erőszak, valamint drog- és fegyverkereskedelem vádpontjait tartalmazza.

A minisztérium szűkszavú közleménye szerint egy nyomozás keretében végeztek el két koordinált akciót.

Combs a karrierje során többször is összetűzésbe került a rendőrséggel, de 2023 novemberében napvilágot látott egy vádirat, ami szerint a rapper a kilencvenes évekig visszamenőleg többször is bántalmazott és megerőszakolt nőket, a dokumentum szerint fiatalkorút is.

A vádirat egyik kulcsfigurája Cassie (eredeti nevén: Cassandra Ventura), Combs egyik pártfogoltja, aki évekig tartó erőszakról és megaláztatásról beszélt.

Cassie 2005-ben, 19 évesen ismerkedett meg az akkor már rapsztár Puff Daddyvel, aki leszerződtette, és Cassie állítása szerint drogokkal és alkohollal látta el. Az énekesnő szerint ő ezektől függőségbe esett, ezek irányították az életét.

A rapper P. Diddy tagadja a vádakat, szerinte azok sértőek és felháborítóak, Cassie megpróbálja őt megzsarolni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!