Félmillió dollárt fizethet Nicki Minaj és a férje, amiért öt éve megvertek egy német biztonsági őrt

2024. március 23. – 20:11

Másolás

Vágólapra másolva

500 ezer dollárt, közel 184 millió forint sérelemdíjat kell kifizetnie Nicki Minaj rappernek és férjének, amiért 2019-ben bántalmaztak egy biztonsági őrt Németországban, írja a Rolling Stone. Az eset Frankfurtban történt, ahol a férfi egy női kollégája védelmére kelt a rapperrel szemben, mire a férj, Kenneth Petty hátulról úgy megütötte, hogy eltört az állkapcsa.

A balhé annak idején azért tört ki, mert egy rajongónak sikerült átmásznia a kordonon, és felmászni a rapper mellé a színpadon. Minaj erre annyira dühös lett, hogy szidalmazni kezdte a női biztonságit, és az egészet rögzítette a telefonjával. Ekkor lépett közbe a férfi kollégája, aki szerette volna megakadályozni, hogy a közösségi oldalon tönkre tegyék a nőt egy ilyen hiba miatt. Erre Minaj felé hajította az egyik cipőjét, majd megjelent a férj, aki a semmiből leütötte őt.

A biztonságit azonnal kórházba kellett szállítani, ahol több operációra is szüksége volt, és tíz napig bent tartották. Öt lemezt voltak kénytelenek beültetni az arcába, és az állkapcsa még mindig nem jött teljesen rendbe, további beültetésekre lesz még szükség. A férfi eredetileg 21 ezer dollárt követelt a kórházi számlák, és 700 ezer dollárt a fizikai és érzelmi meghurcoltatások miatt, de ezt a bíró lecsökkentette 500 ezerre. Minaj és Petty eddig egyetlen alkalommal sem reagáltak vagy jelentek meg a bíróságon az ügy miatt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!