Colin Farrell ismét Pingvin bőrébe bújik

2024. március 23. – 17:14

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetes a Matt Reeves-féle Batman-film spinoffjához, a Pingvinhez. A legutolsó Batmanben látott karakter saját sorozatot kap a hamarosan nálunk is már csak Max néven futó felületen, ahová ősztől érkezik a sorozat.

A történet rögtön a 2022-es film után játszódik, és Oscar Cobblepot történetét meséli el, ahogy Gotham alvilágának legbefolyásosabb bűnözőjévé válik. Az előzetesben az alig felismerhető Farrell egy régi vágású maffiózó monológot mond, miközben fegyveres leszámolásokat és más jól ismert gengszterfilmes elmeket mutatnak. Ami feltűnő, hogy az előzetesben nem igazán mutatják Batmant, vagyis elég valószínű, hogy maximum pici szerepben lesz majd később látható, ha egyáltalán.

A sorozat showrunnerje Lauren LeFranc (Agents of Shield), producerként pedig Matt Reeves is besegített a gyártásba, ami tavaly márciusban kezdődött, de az írósztrájk miatt egy időre leállt. Az első három részt a Easttown-i rejtélyekért felelős Craig Zobel rendezi. Az évad összesen nyolc részből áll majd, és Farrellt állítólag az motiválta igazán a szerepben, hogy jobban bemutathatja a Pingvin eredettörténetét.

Egyébként a 2022-es Batmannek is jön a folytatása, de az eredeti tervekhez képest eltolták a megjelenést 2026-a.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!