36 év után visszatér Beetlejuice

2024. március 22. – 06:48

Másolás

Vágólapra másolva

Itthon Beetlejuice – Kísértethistória néven futott Tim Burton 1988-as horrorkomédiája, amiből évtizedek óta próbálnak folytatást csinálni, de csak animációs sorozatra, videójátékokra és musicalre futotta. Most viszont megjelent a Beetlejuice Beetlejuice, vagyis a várt folytatás első teasere a Wednesdayből ismerős Jenna Ortega főszereplésével, aki az első film főszereplőjének lányát alakítja majd.

Ugyan 36 évet kellett várni rá, de azt nem lehet mondani, hogy papíron nem tűnik ígéretesnek a folytatás, hiszen rengetegen visszatérnek az eredeti stábból. A filmet ismét Tim Burton rendezi, és felbukkan majd benne az 1988-as szereplőgárdából Michael Keaton (ismét Beetlejuice szerepében), Winona Ryder és Catherine O'Hara is, akikhez olyan jó nevű színészek csatlakoznak a már említett Ortega mellett, mint Willem Defoe, Monica Bellucci és Justin Theroux.

Az 1988-as film óriási siker volt a maga idején, hiszen a 15 milliós büdzséből 75 millió dolláros bevételt termeltek, és megnyerték vele a legjobb sminknek járó Oscart is. A Beetlejuice Beetlejuice szeptember elején érkezik a mozikba világszerte.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!