A Betépve színésznője szerint Johnny Depp „kibaszott idiótának” nevezte a forgatáson

2024. március 20. – 16:28

Másolás

Vágólapra másolva

Johnny Depp a szóvivőjén keresztül reagált a Betépve színésznőjének verbális bántalmazással kapcsolatos vádjaira, Lola Glaudini ugyanis egy podcastban arról beszélt részletesen, hogy Depp agresszívan beszélt vele 2001-es film forgatásán, írja a Variety. Lola Glaudini, aki Radát alakította a Betépve című 2001-es filmben, a Powerful Truth Angels podcast egyik nemrég megjelent epizódjában azt mondta, Depp leszidta őt a film első forgatási napján. Glaudini elmesélte, hogy Ted Demme rendező arra kérte őt, hogy „törjön ki nevetésben”, miután Depp George Jung szerepében kimondott egy bizonyos szót.

„Odalépett hozzám, az arcomba dugta az ujját, miközben bikiniben feküdtem a földön –, és azt mondta: 'Ki a fasznak képzeled magad? Mit képzelsz, ki a fasz vagy te? Fogd be a pofád! Itt vagyok, és próbálom elmondani a kibaszott szövegemet, te meg itt vagy és eltereled a figyelmem. Te kibaszott idióta” – Glaudini szerint ezeket mondta neki Depp, majd így folytatta:

„Ó, most, ó, most már nem is olyan vicces? Most már be tudod fogni a szád? Most már be tudod fogni a kibaszott pofádat? Amilyen csendben vagy most, olyan kibaszott csendben maradj.

Depp, aki 2022-ben rágalmazási pert nyert volt felesége, Amber Heard ellen, képviselőjén keresztül reagált a vádakra: ”Johnny mindig kiemelten kezeli a jó munkakapcsolatot a stábbal, és ez a történet nagyban eltér az akkori forgatáson részt vevő többi tag visszaemlékezésétől„.

Glaudini a podcast-interjúban azt mondta, hogy a Betépve volt az első nagyobb filmje, odavolt az akkor 38 éves Deppért, és „izgatott volt, hogy vele dolgozhat”. A színésznő azt mondta, végig arra koncentrált, hogy ne sírja el magát.

Johnny Depp 2022. júniusában nyerte meg az Amber Heard elleni perét, amiben a nő korábban azt állította, hogy családon belüli erőszak érte, amikor Depp volt a férje.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!