Tom Morello Budapesten koncertezik a szólóprojektjével

2024. március 18. – 10:45

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Morello, a Rage Against The Machine és az Audioslave egyedi játékáról ismert gitárosa szólóprojektjével lép fel a Budapest Parkban július 1-én.

Morello korábban The Nightwatchman néven adta ki saját dalait, majd 2021-től már saját nevén jelentette meg szólóanyagait, például a The Atlas Underground Fire és a The Atlas Underground Flood című albumát is. Ezeken a lemezeken olyan
vendégek szerepeltek, mint Bruce Springsteen (akit Morello kísért turnén is) Eddie Vedder, Grandson, Damian Marley vagy a Bring Me The Horizon.

A nemrég újra feloszló, a Rock and Roll Hírességek csarnokába 2023-ban beiktatott Rage Against The Machine egykori tagját korábban a Rolling Stone magazin minden idők 26. legjobb gitárosának választotta. „Zenészként és aktivistaként is minden lehetőséget megragadok, hogy az igazságtalanságok ellen küzdjek” – nyilatkozta a turné bejelentése mellett aktivistaként is meghatározó szereplőnek számító Morello, aki korábban Serj Tankiannel, a System of a Down frontemberével is közös mozgalmat alapított, és rendszeresen felszólal társadalmi ügyekben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!