Soha ilyen érdekes nem volt még az apokalipszis

2024. március 8. – 04:57

Másolás

Vágólapra másolva

Idén áprilisban jön a Fallout videójáték feldolgozása Amazonra, egy hónappal a premier előtt pedig megjelent az előzetese is. Az Amazon-féle Fallout egyébként az 1997 óta futó videójátékok sorozatváltozata, amely az előzetes alapján bőven mutat majd érdekességeket egy posztapokaliptikus világból:

Az elmúlt időszakban egyre jobb videójáték-adaptációk készülnek, remek példa volt erre a tavalyi The Last of Us-feldolgozás is.

A Fallout-sorozat a játékokkal egy világban játszódik, de egy új területen (ami valószínűleg Kalifornia). A Fallout világában 2077-ben a világhatalmak atomot dobtak mindenkire, és nagyjából elpusztult a civilizáció. Azonban évtizedekkel később az emberiség magára talált, a túlélők új társadalmakat és településeket hoztak létre a radioaktivitás miatt mutálódott környezetükben. A sorozatot Jonathan Nolan és Lisa Joy (Nolan-filmek, Westworld) készíti, Walton Goggins egy ghoul fejvadászt alakít, Chris Parnell pedig egy küklopszot, szóval minden adott egy igazán bizarr sikersorozathoz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!