Hamarosan lezárul a jelentkezés a Telekom zenei tehetségkutatójára

2024. március 1. – 17:17

Másolás

Vágólapra másolva

Március 10-ig kitolja a jelentkezési határidőt a Telekom Electronic Beats a Szelektor néven futó tehetségkutatójára, amiről korábban mi is írtunk már. A versenyre január óta várják a jelentkezőket, a legjobbak pedig akár szerepelhetnek az indulók zenéiből készült tripla válogatáslemezen is.

A három éve indult kezdeményezés célja megmutatni és felmérni, hol tart a magyar könnyűzenei utánpótlás pop-, klub- és kísérleti zenei fronton. Legutóbb 900 jelentkező indult a versenyen, idén pedig többen is jelezték, hogy a Szelektor miatt még egy kicsit dolgoznának a pályaműveiken, ezért is tolták kijjebb a jelentkezési határidőt. Továbbra is kikötés, hogy maximum 8 perces zenével lehet jelentkezni.

Az idei versenyben új kategória a videó, ezek az alkotások pedig majd Spotify-animációként szerepelnek a válogatáson szereplő zenékhez. Éppen ezért idén nemcsak zenészek jelentkezhetnek, hanem mozgóképes kreatívok, feltörekvő kliprendezők vagy animátorok is.

A zsűriben ott van a Telekom Electronic Beats tagjai mellett többek között Miller Dávid, Iamyank, Дeva, Kun Bálint a Carson Comából vagy Vermes Orsolya, a Klipszemle alapítója és főszervezője. A zsűriből kerülnek majd ki azok a mentorok is, akik a shortlistre tovább jutó előadókkal foglalkoznak majd.

A különböző technikai díjak mellett a győztesek felléphetnek majd például a Szigeten, Inotán vagy a Kolorádón, de van külön díj mentorálásra, dalíró táboron való részvételre és digitális disztribúcióra is. A verseny részletei a Szelektor honlapján olvashatók.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!