Vitray Tamásék dupla esküvőt tartottak új felesége lányával, egymásnak tanúskodott a két pár

2024. február 29. – 10:12

Másolás

Vágólapra másolva

Vitray Tamás egy kis faluban vette feleségül a nála 36 évvel fiatalabb Ivens Évát, esküvőjük különlegessége nemcsak a korkülönbség volt, hanem az is, hogy az új feleség lánya is ugyanakkor, ugyanott házasodott össze párjával. Mindannyian farmerben és fehér felsőben voltak, anyának és lányának egyforma csokra is volt, derül ki a Story Magazinból. A két pár egymásnak tanúskodott.

A veterán tévés negyedszer nősült, az egyetlen esküvői vendégük Gerendás Péter volt, ő játszott néhány dalt a két párnak. A tévés új felesége azt mondta, Vitray számára a tökéletes férfi, napjuk fénypontja a közös reggeli. „Azt kértük a sorstól, hogy legalább 3650 napot kaphassunk együtt” – mondta a 91 éves Vitray új felesége.

Vitrayék szomszédokként ismerték meg egymást, majd munkakapcsolatba kerültek. Vitray a Csakezértis! című műsorához keresett gyártásvezetőt, de éppen nem ért rá senki, ezért megkereste a színház világát ismerő Ivens Évát, akinek operaénekes végzettsége van.

Vitray Tamás első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született. A második neje Földi Teri színésznő volt, a harmadik felesége pedig Kállay Bori színésznő. Vele 2019 novemberében jelentették be, hogy 32 év után válnak.

Vitray tavaly novemberben indított új műsort a YouTube-on. A dacos című Csak ülök… Csakazértis! a tévés legenda egyik legsikeresebb műsorát, a Csak ülök és mesélek-et támasztotta fel. Ez a hetvenes évek közepétől a nyolcvanas évek közepéig ment egy hosszabb kihagyással, és Vitray rövid, körülbelül negyedórás riportokban mutatott be benne embereket, akiket valamilyen okból érdekesnek talált. A műsor kritikájában azt írtuk, csak címében dacos, egyébként tökéletesen hozza a Csak ülök és mesélek műsorszerkezetét, tempóját és színvonalát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!